Informatie
 
Regospel heeft ongeveer 20 vaste leden van allerlei leeftijden en van verschillende achtergronden uit Enkhuizen en omgeving. Daarnaast telt het koor een variabel aantal projectleden, afhankelijk van het project waar we op dat moment aan werken. De groep zingt vooral veel Engelstalige nummers, maar ook af en toe een Nederlands nummer. Het repertoire varieert van gospelsongs tot opwekking.
Sinds september 2017 staat Jorim de Kroon als dirigent voor ons koor.

Wij treden veelal op in kerken en verzorgingshuizen. Ook doen we mee aan activiteiten in de regio, zoals b.v. het jaarlijkse 'Enkhuizen bij kaarslicht'. Daarnaast streven wij ernaar om één keer in de twee jaar een eigen concert te geven.

We oefenen elke maandagavond in de Zeevaartschool aan de Kuipersdijk in in Enkhuizen. De repetities beginnen om 19:45u en duren tot 21:45u. Daarin zit een kwartiertje pauze voor koffie en thee.

Wil je een keertje komen kijken en meezingen dan ben je van harte welkom!
Je kunt lid worden van ons koor als je niet ouder bent dan 55 jaar.

Misschien dat je de kerkdienst wilt opluisteren door gebruik te maken van een koor. Denk dan eens aan ons!
Met afwisselende nummers in ons repertoire kunnen wij een waardevolle aanvulling voor de dienst zijn. Wij beschikken over een vertaling van onze Engelstalige nummers, zodat deze gebruikt kunnen worden voor het afdrukken in de liturgie/orde van dienst.
Heb je interesse, neem dan contact met ons op.

 

 Copyright- All rights reserved